Ik ben erg blij om hier eindelijk terug te zijn na een lange, onbedoelde pauze. Ik denk dat ik het al eerder heb genoemd, maar tijdens de zomer keldert mijn creativiteit absoluut. Dit jaar was het niet anders, misschien zelfs wel iets meer dan normaal. Maar ik heb er erg veel zin in om weer te gaan posten, vooral op tijd voor mijn favoriete seizoen van het jaar! Als je mij volgt Instagram, jullie hebben waarschijnlijk al gezien dat ik sinds de laatste keer dat ik een bericht plaatste in mei naar een nieuwe studio ben verhuisd. Het voelt ZO goed na vele, vele jaren thuiswerken. Hopelijk kan ik met een studio wat meer scheiding creëren tussen werk en leven, omdat ik het gevoel heb dat ik dat heel lang heb verwaarloosd. Ik wil ook gewoon dat er een creatieve ruimte komt waar ik me geïnspireerd kan voelen!
Dit is de eerste receptvideo die ik daar heb opgenomen, en ik kan niet wachten om meer vanuit deze ruimte te delen! Ik wilde iets eenvoudigs bakken om de oven te testen en te kijken hoe het zou gaan. Het is zowel uitdagend als leuk om in een nieuwe ruimte te werken, en het kost tijd om het licht te leren kennen. Eén ding waarvan ik nu weet dat ik het nodig heb is een verlengsnoer, daarom zie je geen elektrische garde in de video 😉 Maar ik raad je wel aan om er één te gebruiken!